Belgische prijs Volkswagen Touareg (2018) vanaf 66.000 euro

Officieel: Volkswagen VW Touareg SUV (2018)De meest luxueuze premium SUV van Volkswagen heeft tevens een premium prijskaartje!

Terwijl Volkswagen zich de voorbije jaren voornamelijk concentreerde op compacte SUV’s en crossovers kregen we recentelijk dan toch een gloednieuwe Touareg luxe SUV. Deze nestelt zich traditiegetrouw bovenaan het gamma van de populaire autoconstructeur uit Wolfsburg. De derde generatie VW Touareg maakt zich momenteel klaar voor een nakende marktlancering deze zomer, bij ons met een (stevig) prijskaartje van minimaal 66.000 euro.

Wanneer je die Touareg liever wat royaler uitgerust ziet kan je opteren voor drie uitrustingsniveau’s, zijnde Elegance (vanaf 81.725 euro), Atmosphere (vanaf 81.725 euro) of R-Line (vanaf 83.390 euro). Inzake motorisatie heb je bij de lancering geen keuze, sowieso krijg je 3.0-liter V6 TDI dieselmotor met 286 pk (182 g/km CO2) en de 8-traps Tiptronic automaat. Op termijn verwachten we andere motorisaties!

Terwijl de Touareg een technische band deelt met (duurdere) klassenbakken haalde hij op visueel vlak duidelijk de mosterd bij de T-Roc en Arteon. Binnenin heerst er een hightech gevoel dankzij een reusachtige digitale tellerpartij en nog groter infotainmentsysteem waardoor het aantal fysieke knoppen beperkt blijft. Daarnaast voorziet Volkswagen de nieuwe Touareg van alle moderne gadgets, rijhulpmiddelen en veiligheidssystemen.

Bestellen kan vanaf NU!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...