Dit is – zonder tegenbericht – de laatste Pagani Huayra Coupe

Dit is - zonder tegenbericht - de laatste Pagani Huayra BC CoupeAan alle mooie liedjes komt – na 100 exemplaren – een einde.

Na de legendarische Zonda kwam Horacio Pagani en de gelijknamige sportwagenbouwer uit San Cesario sul Panaro met de Huayra op de proppen. Zoals vaak kon deze zijn voorganger niet overklassen maar met voldoende karakter slaagde deze unieke hypercar er toch in om zich naast de exclusieve P1, 918 Spyder en LaFerrari te nestelen.

Na 80 “reguliere” (what’s in a name) Huayra’s en 20 hardcore Huayra BC’s zit de productie van de Huayra coupé er op, toch tot wanneer er Pagani last minute beslist om nog wat exemplaren te bouwen voor het vermogende cliënteel. Als onze informatie correct is staat er een exemplaar goed verstopt in een Belgische garage, jammer genoeg zonder BE nummerplaat.

Misschien dat onze landgenoten méér interesse tonen in de dakloze Huayra Roadster die sinds kort geleverd wordt aan de eerste klanten die met 2 miljoen euro (exclusief btw + taksen) over de brug kwamen. Hiervan verwachten we ook op termijn een soortgelijk Huayra BC Roadster.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...