Belgische prijs Audi A6 Berline (2018): vanaf 62.550 euro

Officieel: Audi A6 (2018)Tezamen met de onthulling van de A6 Avant schenkt Audi Belgium de nieuwe A6 Berline een prijskaartje.

Terwijl we – tezamen met menig executive leaserijder – in blijde verwachting zijn van de nieuwe Audi A6 Avant kan de liefhebber van de vierdeurs berline al eens beginnen rekenen/sparen. Op de meer toegankelijke 2.0-liter viercilinders is het nog wachten tot de zomer maar met 62.550 euro (én 1 cent) kan je nu alreeds een bestelbon tekenen voor de A6 Berline 50 TDI met een 3.0-liter turbodiesel (142 g/km CO2 – 268 pk Tiptronic quattro). Wil je graag zo’n (ingewikkelde) 55 TFSI badge achterop met de bijhorende 3.0-liter V6 benzine (151 g/km CO2 – 340 pk S-Tronic quattro) moet je minimaal 65.250 euro op tafel leggen.

Tezamen met je favoriete Audi concessiehouder maak je een A6 Berline droomconfiguratie dankzij een A6, A6 Sport en A6 Design uitvoering én een 75 pagina tellende brochure. Met het nodige budget krijg je een strak geheel aan de buitenzijde met een grille die aanleunt bij de nieuwe A7 Sportback en A8 Limousine, ook binnenin krijg je meer dan voldoende schermen, comfort items, gadgets en rijhulpsystemen om jezelf bijzonder aangenaam van A naar B te verplaatsen. Alle motorisaties genieten overigens van een 48V Mild Hybrid systeem dat waar nodig helpt om zo zuinig mogelijk voor de dag te komen!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...