Spyshots: Mercedes-AMG GT Black Series (2020)

Spyshots: Mercedes-AMG GT Black Series (2020)Hét Black Series topmodel van de Mercedes-AMG AMG GT mogen we tegen 2020 verwachten!

Met enkele geruchten en ijverige prototypes was het al duidelijk dat Mercedes-AMG geen genoegen ging nemen met de AMG GT R als topversie binnen de AMG GT familie. Nu heeft CEO Tobias Moers het officieus laten weten, in 2020 volgt er een “ultieme AMG GT”.

Die volgt het gekende Black Series recept: méér geld voor minder gewicht, straffere prestaties en een behoorlijk agressieve vormgeving (spoilers, diffusors, vleugels, actieve grille, …) die een zo aerodynamisch mogelijk geheel moeten creëren. Onder de motorkap ligt er vermoedelijk een aangepaste versie van de 4.0-liter V8 die in de vierdeurs AMG GT reeds goed is voor 640 pk. De AMG GT Black Series doet ongetwijfeld beter!

Lees hier onze rijtest met de Mercedes-AMG GT!
Lees hier onze rijtest met de Mercedes-AMG GT C Roadster!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...