Video: Hannes Coudenys zoekt het beste tankstation van Belgie

Video: Hannes Coudenys zoekt het beste tankstation van BelgiëCorrecte prijzen, architecturale vormgeving, netheid, vriendelijkheid én de beschikbaarheid van honing, het speelt allemaal mee!

Hannes Coudenys kennen we nog van het geniale Like My Ride verhaal en zijn vlogs met de Mercedes-AMG C63 S Coupé en Jaguar F-Type Coupé SVR. In zijn laatste videoverslag neemt hij ons mee tijdens een drukke week waarbij hij meermaals een strategische tussenstop maakt bij een (snelweg)tankstation.

Zo test Hannes proefondervindelijk de tankstations op de E40 en E17 in Kruibeke, Groot-Bijgaarden, Wetteren, Kalken (“Ongeveer Gent”) én de lokale Total pomp in Bissegem. Dankzij de grote sociale interactie kroont die laatste zich niet toevallig tot het allerbeste tankstation van België.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...