Trailer: Taxi 5 (2018)

Trailer: Taxi 5 (2018)Het vijfde deel van de dolkomische Taxi reeks speelt binnenkort in de filmzalen!

Voor de diepgaande dialogen, hoogstaande acteerprestaties en gerenommeerde acteurs moet je het niet doen maar zowel Taxi 1, 2, 3 als 4 wisten steevast het publiek te bekoren. Met dank aan de toegankelijke Franse humor en het lichte scenario! Op woensdag 11 april verschijnt het vijfde deel binnen in de Belgische cinemas die ongetwijfeld verdergaat op het elan van zijn voorgangers.

Opmerkelijk genoeg zijn Samy Naceri en Frédéric Diefenthal (respectievelijk Daniel en Emilien) vervangen door twee nieuwkomers, de oldschool Peugeot 407 is wel nog steeds aanwezig. In deel 5 trekt het taxiteam politieteam van Marseille ten strijde tegen een Italiaanse dievenbende, uiteraard voorzien van gepast vervoer in de vorm van ondermeer een Ferrari 458 Italia en een Lamborghini Aventador.

Alerte générale!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...