Video: Carfection test de Volkswagen Up! GTI (2018)

Video: Carfection test de Volkswagen Up! GTI (2018)Rijplezier uit Wolfsburg in zijn meest compacte verpakking, dat is de Volkswagen Up! GTI.

Bij Volkswagen kan je sinds geruime tijd een stevige portie rijplezier vinden in de GTI producten maar aangezien de Polo en Golf groeien als een kool was er klaarblijkelijk nood aan snelle versie van de Up! De gloednieuwe Up! GTI belichaamt dan ook de basisgedachte van de oorspronkelijke Golf GTI uit ’75: een compact formaat met een stevige scheut vermogen en een speels weggedrag.

De sympathieke Henry Catchpole neemt ons mee tijdens zijn grondige kennismaking met de VW Up! GTI. Voorzien van de 1.0-liter TSI driecilinder met 115 pk / 200 Nm, een strakker onderstel en een manuele zesbak. Daarnaast oogt deze topversie ook een stuk stoerder/sportiever met brede heupen, rode accenten, 17″ velgen, subtiele spoiler én het gekende GTI ruitpatroon voor de binnenbekleding.

Bij een Belgische Volkswagen verdeelpunt kan je een Up! GTI bestellen vanaf 16.860 euro.

Lees hier onze rijtest met de Volkswagen Up! 1.0 TSI 90 pk!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...