De Volvo XC60 is de World Car of the Year 2018!

De Volvo XC60 is de World Car of the Year 2018!Opnieuw een internationale bekroning voor een Zweedse SUV!

Op het recentste Autosalon van Genève werd de compacte XC40 SUV nog gekroond als Car of the Year 2018 door een Europese jury van autojournalisten, op het Autosalon van New York gaat de nieuwe XC60 met de World Car of the Year 2018 titel lopen. Een mooie bekroning voor het steeds groter wordende SUV gamma van Volvo.

Onze Amerikaanse collega’s wisten de Volvo XC60 te appreciëren met zijn strakke looks, karaktervol interieur, vele (standaard!) veiligheidsfeatures en een breed gamma aan – al dan niet potente – motoren. Daarvan is de T8 Twin Engine plug-in hybride ongetwijfeld het beste voorbeeld van.

Vanaf 42.000 euro kan zo’n Volvo XC60 SUV de jouwe zijn, voor zo’n knappe Inscription of R-Design versie voorzie je best het nodige budget.

Lees hier onze rijtest met de Volvo XC60 D4 AWD Momentum!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...