Tom Boonen gaat Fun Cup racen met Team Clubsport Racing

Tom Boonen gaat Fun Cup racen met Team Clubsport RacingDe gepensioneerde Bom van Balen doet opnieuw mee aan de VW Fun Cup!

Tom Boonen is sinds enkele maanden op “fiets”pensioen maar zit zeker niet stil. Zo kwam hij reeds aan de start van de 25h Fun Cup, Belcar kampioenschap, 24u van Barcelona, 8u Lamera Cup, … én gooide hij zich recentelijk op het verkopen van (zéér) luxueuze bolides met Iconic Cars uit Tienen. Toch heeft de sympathieke Tom nog wat tijd over want hij zal in 2018 opnieuw deelnemen aan het Fun Cup kampioenschap, ditmaal met Team Clubsport Racing.

Tom Boonen zal vermoedelijk driemaal in actie komen voor het nieuwe team (25h, Zolder en Mettet) dat naast de ex-wereldkampioen wielrennen ook uit Philip Vandewalle (Volvo Sterckx), Bram Vanhengel (PR Manager Maserati Benelux), Olivier Aerts en Joris Mans bestaat. De doelstelling voor dit jaar is – naast plezier beleven – de nodige ervaring opdoen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...