Lamborghini Huracan nummer 10.000 is groen

Lamborghini Huracan nummer 10.000 is groenDe verkoop van de Lamborghini Huracan blijft gaan als een speer!

Met de lancering van de Huracan in 2014 zette Lamborghini zich schrap voor een nieuw verkoopsucces, jaar na jaar blijft de “instapper” van dienst de records breken. Daar waar de Gallardo voorganger 10 jaar nodig had om 14.000 stuks te produceren zit de Huracan in ongeveer 4 jaar alreeds aan 10.000 stuks. Aan ongeveer 200.000 euro per stuk (vanafprijs) geeft dat alvast de nodige cashflow voor de Italiaanse sportwagenbouwer uit Sant’Agata Bolognese, het cliënteel kan de veelzijdigheid van de 5.2-liter atmosferische V10 overduidelijk appreciëren.

Huracan #10000 was een hardcore Performante variant voor een Canadese klant die de intense koetswerkkleur Verde Mantis verkoos als eerbetoon aan de succesvolle Huracan GT3 #11.

Lamborghini voorziet een Huracan LP640-4 Coupé / Spider, Huracan LP580-2 Coupé / Spyder, Huracan Performante LP640-4 Coupé en op het Autosalon van Genève presenteerde ze de dakloze Huracan Performante LP640-4 Spyder. Daarnaast is er ook een speciale raceversie voor het Huracan SuperTrofeo kampioenschap.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...