Officieel: Skoda Vision X Concept (2018)

Officieel: Skoda Vision X Concept (2018)Met de Vision X Concept blikt Skoda vooruit naar een frisse crossover mét CNG + elektrische aandrijflijn.

Dat Skoda graag nog een SUV onder de Kodiaq en Karoq zou hebben is een publiek geheim, op het Autosalon van Genève presteren ze dan ook de Vision X Concept die volgend jaar alreeds waarheid moet zijn. Het ietwat futuristische uiterlijk zal het productiemodel vermoedelijk niet halen, misschien zijn kansen voor de milieuvriendelijke aandrijflijn wel groter.

De Skoda Vision X Concept wordt immers aangedreven door een 1.5-liter driecilinder G-TEC motor (benzine + aardgas) terwijl er op de achteras een elektromotor zit. Daardoor ligt de CO2 uitstoot op slechts 89 g/km.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...