Preview: Mercedes A-Klasse Cabrio (2020)

Preview: Mercedes A-Klasse Cabrio (2020)Als Volkswagen een T-Roc Cabrio maakt mag Mercedes gerust het dak van de nieuwe A-Klasse halen!

Bij de vorige generatie A-Klasse haalde de Cabrio variant het nét niet wegens een te beperkte business case al was er keuze genoeg met de hatchback, CLA, CLA Shooting Brake, GLA en technisch identieke B-Klasse. Nu Mercedes een nieuwe A-Klasse heeft én reeds aangaf dat de compacte familie groter ging worden worden de kansen voor een A-Klasse Cabrio misschien weer wat groter.

Geheel onlogisch zou niet niet zijn gezien de directe concurrenten (BMW 1-Reeks / 2-Reeks Cabrio en Audi A3 Cabrio) reeds een uitvoering voor zonnekloppers aanbieden. Daarnaast oogt een reguliere cabrio toch nog een pak normaliter dan een SUV Cabrio, Photoshoptalent X-Tomi helpt ons op visueel vlak al even vooruit met een kwalitatieve impressie.

Preview: Mercedes A-Klasse Cabrio (2020)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...