Trailer: Red Sparrow (2018)

Trailer: Red Sparrow (2018)Naast Jennifer Lawrence en Matthias Schoenaerts speelt de BMW 7-Reeks een (prominente) rol in Red Sparow.

In Red Sparrow, de nieuwste actiethriller van Francis Lawrence (géén familie van), kunnen we meer dan 120 minuten genieten van de Belgische topacteur Matthias Schoenaerts aan de zijde van de niet onaardige Jennifer Lawrence. In volle Koude Oorlog worden er Russische ballerina’s inschakelt om te spioneren bij de Amerikanen met de nodige suspens tot gevolg!

Als interessant extraatje kiezen Schoenaerts en Lawrence in Red Sparrow voor de BMW 7-Reeks en dat is alvast zéér zichtbaar in de trailer. Actiehelden kiezen wel vaker voor een premium bolide uit München, zo vertoefde James Bond in Tomorrow Never Dies in een 750i en in The World is Not Enough in een blitse Z8 Roadster. Tom Cruise – aka Ethan Hunt in de Mission Impossible reeks – mocht zelfs met een i8 Concept en M3 Berline rondrijden!

Lees hier onze rijtest met de BMW 7-Reeks 730d xDrive!
Lees hier onze rijtest met de BMW 7-Reeks 750d xDrive!
Lees hier onze rijtest met de BMW 7-Reeks 740e iPerformance!
Lees hier onze rijtest met de BMW 7-Reeks M760Li xDrive!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...