Preview: Volvo S60 Berline (2019)

Preview: Volvo S60 Berline (2019)Na de XC60 SUV en V60 Break volgt uiteraard een nieuwe Volvo S60 Berline!

Op het Autosalon van Genève staat begin maart de nieuwe Volvo V60 break in vol ornaat te blinken nadat we vorig jaar op dezelfde plaats de XC60 mochten aanschouwen. Geheel volgens de logica krijgen we in maart 2019 dus een nieuwe S60 Berline in Zwitserland, als de Zweden dezelfde designstrategie aanhouden zal deze impressie van X-Tomi er ongetwijfeld dicht op zitten…

Zeker in deze frisse blauwtint doet de toekomstige S60 Berline heel wat goed met dank aan de meer dan geslaagde vormgeving van de huidige Volvo modellen. Zowel qua interieurindeling, rijhulpsystemen en motoren volgt de S60 steevast de V60, dus daar zijn er in theorie ook geen verrassingen meer te verwachten.

Lees hier onze rijtest met de huidige Volvo S60 D5 (vijfcilinder!) R-Design!

Preview: Volvo S60 Berline (2019)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...