Officieel: BMW M4 Cabrio Edition 30 Years special edition (2018)

Officieel: BMW M4 Cabrio Edition 30 Years special edition (2018)Met hopelijk een zonnige zomer in aantocht lanceert BMW een gelimiteerde M4 Cabrio 30 Jahre uitvoering!

Exact dertig jaar na de onthulling van de eerste BMW M3 Convertible komt de Duitse premiumconstructeur uit München met een eervolle uitvoering van de M4 Cabrio. Slechts 300 exemplaren zullen er gebouwd worden van de M4 Cabrio Edition 30 Years special edition waarvan er 5 stuks voorzien zijn voor de BeLux markt, snel je interesse kenbaar maken aan BMW concessiehouder is dus de boodschap!

De BMW M4 Cabrio Edition 30 Years is gezegend met de M Competition Package die goed is voor 450 pk, een sportuitlaat, M ophanging en een actief differentieel. Slechts twee kleuren zijn er hier te verkrijgen – Macao Blue en Mandarin II – met zwartglazende accenten en 20″ Orbit Grey velgen. Binnenin is er aan hoogwaardig Merino leder geen gebrek, afhankelijk van de koetswerkkleur krijg je een zwart/blauw, zwart/zwart of zwart/grijs uitvoering. Een 30 Jahre Edition verwijzing mocht natuurlijk niet ontbreken net zoals “1/300” inscriptie, mooi in analogie met de M3 30 Jahre.

Hoeveel BMW vraagt voor zo’n M4 Cabrio Edition 30 Years special edition is momenteel een goed bewaard geheim, voor een reguliere M4 Cabrio (met 430 pk) ben je sowieso 90.000 euro kwijt.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...