Teaser: Ferrari 488 GTO / 488 Speciale (2018)

Teaser: Ferrari 488 GTO / 488 Speciale (2018)Het ziet er naar uit dat de Ferrari 488 GTO / 488 Speciale / 488 Special Series / … extreem snel zal wezen!

Omtrent de uiteindelijke naamgeving is er nog heel wat onduidelijkheid, het staat wel als een paal boven water dat de aankomende Ferrari 488 Speciale bijzonder snel zal wezen. Snel zoals in een scherpe 0-100 chrono als eveneens in een snelle rondetijd, in de wandelgangen van Maranello wordt er namelijk gefluisterd dat de hardcore 488 sneller dan de LaFerrari zou zijn rond het eigenste circuit van Fiorano!

Op het Autosalon van Genève krijgen we de rode bolide voor het eerst te zien, kort ervoor zal Ferrari ongetwijfeld het doek (digitaal) van de wagen halen. Intussen krijgen gefortuneerde klanten de kans om de 488 GTO / 488 Speciale / 488 Special Series reeds te aanschouwen op exclusieve events. Snel zijn is dus de boodschap al vermoeden we dat niet iedereen zomaar een dergelijke bolide zal kunnen aanschaffen, onafhankelijk van de kostprijs van gemakkelijk meer dan 200.000 euro.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...