Spyshots: Audi A6 Avant (2018)

Spyshots: Audi A6 Avant (2018)In navolging van de nieuwe A8 Limousine en A7 Sportback werkt Audi nu naarstig aan een gloednieuwe generatie A6 Avant!

Met een hightech praktisch alternatief weten München en Stuttgart de hardwerkende managers te soigneren, de huidige generatie Audi A6 Avant kan daar jammer genoeg geen vuist tegen vormen. Ingolstadt weet dus wat ze te doen staat en nu de A8 en A7 topmodellen gelanceerd zijn kunnen ze deze belangrijke taak met twee handen vastpakken.

Qua design zal de aankomende A6 familie sterk geïnspireerd zijn door de nieuwe A8 Limousine en A7 Sportback, ook voor de interieurvormgeving verwachten we een soortgelijke indeling met de nodige technologische gadgets! Ook qua veiligheid en rijhulpsystemen zal de nieuwe Audi A6 terug zijn premium naam waardig zijn.

Op vlak van motoren zal het hier vermoedelijk draaien om zuinige doch krachtige vier- en zescilinders die zo efficiënt mogelijk voor de dag komen. Voor het topmodel, de RS6 Avant, blijft Audi ongetwijfeld trouw aan de 4.0-liter V8 om een vuist te kunnen maken tegen de Mercedes-AMG E63.

We hopen dat Audi de nieuwe A6 Avant nog dit kalenderjaar onthult, nog langer wachten zou niet goed zijn.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...