Preview: Volkswagen Touareg (2018)

Preview: Volkswagen Touareg (2018)De nieuwe Volkswagen Touareg staat niet in Genève maar in Beijing!

Desondanks het Autosalon van Genève aanzien wordt als dé place to be voor nieuwe modellen te onthullen mogen we het geografische belang van SUV’s zeker niet onderschatten in Azië. Daarom besloot Volkswagen om de nieuwe generatie Touareg, het topmodel van de SUV familie, op het Autosalon van Beijing te onthullen op 23 maart eerstkomende.

Wolfsburg liet dat officieel weten tezamen met een zijprofielschets van de Touareg, al hadden we al de spyshots én het conceptmodel. Aan de buitenzijde valt direct de designinvloed van de funky T-Roc op, binnenin mogen we ons aan het grootste digitale dashboard – Innovision Cockpit – verwachten naast hoogwaardige materialen en dito afwerkingsgraad.

Gecombineerd over twee generaties werden er maar liefst één miljoen exemplaren van de VW Touareg verkocht, kwestie dat je direct begrijpt dat de aankomende versie grote schoenen te vullen heeft!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...