Preview: Skoda Vision X Concept (2018)

Preview: Skoda Vision X Concept (2018)Na de Kodiaq en Karoq werkt Skoda nu aan een crossover op basis van de Vision X Concept!

De SUV – en voornamelijk de supergrote interesse van de consument – blijft de autosector beheersen waardoor Skoda met een crossover naar buiten zal komen na de Karoq (compact SUV) en Kodiaq (SUV). Dankzij de innige VAG familieband kunnen de Tsjechen gemakkelijk technologie, onderdelen en platformen delen, zo zal de nieuwe SUV technisch gerelateerd zijn aan de gloednieuwe Volkswagen T-Roc, Seat Arona en Audi Q2.

Op aankomende Autosalon van Genève zal Skoda een designpreview onthullen en als alles goed loopt verschijnt het productiemodel van de Vision X Concept binnen een jaar. Behalve futuristische schetsen laat Skoda alvast weten ze de flashy koetswerkkleur FlexGreen in overweging neemt. Waarvan akte!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...