Preview: Kia Ceed (2018)

Preview: Kia Ceed (2018)Op het Autosalon van Genève showt Kia de derde generatie Ceed – deze keer normaal geschreven – in tweevoud aan het grote publiek!

Na de onthulling van de funky Stonic crossover en de strakke Stinger sportcoupé focust Kia zich dit jaar op een nieuwe generatie Ceed die eindelijk door het leven gaat zonder apostrof, weglatingsteken of afkappingsteken. Behalve deze “nieuwe” benaming mogen we een aangenaam design, modern interieur en enkele nieuwe motorisaties verwachten. Een blik werken bij de recente Hyundai i30 kan je alvast in de goede richting helpen!

De productie van de nieuwe Kia Ceed zal opnieuw in Europa plaatsvinden net zoals de vormgeving en afstelling. De Koreanen beloven met de term “volwassen sportief” alvast de nodige rijdynamiek wat we vorig jaar al wat zagen bij de Cee’d GT Concept.

In Genève mogen we naast de reguliere Kia Ceed vijfdeurs nog een variant verwachten, vermoedelijk een sportieve uitvoering of een praktische SW break. De levensvatbaarheid van een nieuwe Pro_Ceed driedeurs lijkt zéér klein.

Preview: Kia Ceed (2018)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...