Officieel: Audi RS6 Avant Nogaro Edition (2018)

Officieel: Audi RS6 Avant Nogaro Edition (2018)Als eerbetoon aan de (eveneens blauwe) RS2 uit lang vervlogen tijden komt Audi met een 705 pk sterke RS6 Avant Nogaro Edition!

Tezamen met Porsche bouwde Audi in de jaren ’90 een magistrale RS2, een praktische doch zéér potente gezinswagen met een opzichtige Nogaro Blue tint. Per direct dan ook hét herkenningspunt voor de moderne reïncarnatie / special edition op basis van de uitgaande RS6 Avant.

De RS6 Avant Nogaro Edition krijgt maar liefst 100 pk meer mee dan de RS6 Performance die met 605 pk ook al geen doetje was. Daarvoor rekent Audi Sport zowaar op huistuner Abt die reeds een dergelijke vermogen uit de RS6 wist te halen voor hun gelimiteerde RS6-R topversie.

De tot 150 stuks gelimiteerde RS6 Nogaro Edition is enkel te verkrijgen in Duitsland voor ongeveer 125.000 euro maar wie weet kunnen ze je wel helpen bij je lokale Audi verdeler als je het écht lief vraagt.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...