Video: Ford Performance op z’n best (2018)

Video: Ford Performance op z'n best (2018)Er waren eens acht performante Amerikaanse bolides in Spanje…

Bij de Blauwe Ovaal kan je onder de Ford Performance noemer terecht voor een breed aanbod aan krachtige uitvoeringen, gaande van een scherpsturende B-segmenter tot ene rasechte circuitracer én zelfs een potente pickup. Because ‘Murica?!

Voor een knappe Ford Performance commercial werden er kosten noch moeite gespaard (drones, GoPro’s, professioneel raceteam, ….) en verschenen er acht bolides aan de startlijn van het Motorland Aragón circuit in Spanje. De Fiesta ST was tweemaal aanwezig (oud + nieuw) net zoals twee exemplaren van de Mustang (GT + GT350R) en nieuwe Ford GT (GT + GT raceversie), daarnaast tekenden de F150 Raptor en Focus RS present.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...