Preview: Lamborghini Huracan Performante Spyder (2018)

Preview: Lamborghini Huracan Performante Spyder (2018)Op het Autosalon van Genève presenteert Lamborghini traditioneel een belangrijke nieuwkomer, dit jaar zou dat de dakloze Huracan Performante Spyder kunnen zijn!

Vorig jaar stond er een Aventador S, Huracan LP580-2 en de messcherpe Huracan Performante op de beursvloer in Genève, voor de 2018 editie verwachten we ginder de Huracan Performante Spyder te ontmoeten. Qua naamgeving lijkt dat alvast ietwat tegenstrijdig want van zijn voorganger, de Gallardo Superleggera werd de dakloze uitvoering Performante gedoopt. Maar laat dat geen afbreuk doen aan de Italiaanse schone uit Sant’Agata Bolognese.

Want met dezelfde ingrediënten als de gesloten variant moet de aankomende Huracan LP640-4 Performante Spyder een zéér begeerlijke bolide worden. Het doordachte dieet, actieve aerodynamica (slimme spoilers), straffere afstelling en de 640 pk sterke 5.2-liter V10 geven ongetwijfeld kippenvel met de haren in de wind, de intensiteit van de tiencilinder niet te vergeten.

Dankzij Brian Monaco, een getalenteerde computervirtuoos, hebben we met deze beelden al een goed zicht op wat we eventueel mogen verwachten in Zwitserland. Prijsmatig valt een cabrio altijd hoger uit dan een coupé (behalve bij de 718 Boxster), verwacht je dus maar aan minimaal aan 250.000 euro zonder opties.

Preview: Lamborghini Huracan Performante Spyder (2018)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...