Teaser: Mercedes A-Klasse (2018)

Teaser: Mercedes A-Klasse (2018)Op vrijdag 2 februari krijgen we een nieuwe generatie Mercedes A-Klasse!

Met de laatste generatie A-Klasse (W176 voor de kenners) slaagde Mercedes er eindelijk in om ook een jonger publiek aan te spreken met hun kleinste model. De vele afgeleiden (B, CLA, CLA Shooting Brake en GLA) droegen eveneens hun steentje bij in het succesverhaal van deze A-Klasse. In 2015 kregen we nog een beperkte facelift maar nu maken we ons klaar voor de onthulling van een gloednieuw model, op het Autosalon van Genève beleeft deze Benjamin haar publieksdebut.

Op vrijdag 2 februari kan iedereen hier de onthulling mee volgen vanaf 18u45. Intussen kregen we niet enkel beelden van het (knappe!) interieur, ook de neus, contour en een blitse teaservideo werd reeds vrijgegeven. Met grotere buitenafmetingen zou er binnenin ietwat meer (koffer)ruimte zijn, daarnaast verwachten we ook veel nieuwe technologie, veiligheidssystemen en gadgets zoals een digitaal dashboard! Op vlak van motoren zullen er ook nieuwigheden zijn, misschien zelfs per direct een plug-in hybride…

Tegen de zomer verwachten we de nieuwe Mercedes A-Klasse bij de verdeelpunten, later volgen er minimaal twee AMG varianten, een nieuwe CLA, een nieuwe GLA én zelfs een A-Klasse Berline!

Lees hier onze rijtest met de huidige Mercedes A200d facelift!

Teaser: Mercedes A-Klasse (2018)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...