Officieel: Kia Rio GT Line (2018)

Officieel: Kia Rio GT Line (2018)Ook de compacte Kia Rio komt met de blitse GT Line wat sportiever voor de dag.

Na ondermeer GT Line versies voor de Sorento, Sportage en zelfs de Picanto krijgt de nieuwe Rio logischerwijs op zijn beurt eveneens een soortgelijke uitstraling. De GT Line (top)versie omvat ondermeer 17″ lichtmetalen velgen, vierkante LED mistlampen, dubbele uitlaat en chroom omlijsting van de ramen.

De (subtiele) spoiler en sideskirts zijn afgewerkt in hoogglanzend zwart terwijl er in de grille chroom details verwerkt zit. Kia voorziet zes lakkleuren voor de Rio GT Line zijnde Aurora Black (zwart), Platinum Graphite (grijs), Signal Red (rood), Clear White (wit), Silky Silver (zilver) en Most Yellow (geel).

Binnenin krijg je stoelen met kunstleder, grijze stof en contrasterende stiknaden. Het stuurwiel oogt ietwat afgeplat (sportiever) terwijl het dashboard geniet van een koolstofvezel-achtige afwerking met wederom chroom accenten.

Exacte prijzen voor de Kia Rio GT Line volgen binnenkort, vermoedelijk enkel te verkrijgen in combinatie met de 1.0-liter T-GDi met 100 pk of 120 pk.

Lees hier onze rijtest met de Kia Rio 1.0 T-GDi 100 pk!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...