Belgische vanafprijs BMW i8 Roadster: vanaf 166.500 euro

Officieel: BMW i8 Roadster (2018)Wie snel intekent kan deze zomer reeds van zijn futuristische/ecologische i8 Roadster genieten!

Een dakloze i8 bestond al geruime tijd in conceptvorm maar BMW wachtte liever tot het ideale moment om de i8 Roadster te onthullen, dit tezamen met een kleine opfriskuur voor de i8 Coupé. Na de onthulling op respectievelijk het Autosalon van Los Angeles en Detroit zijn de bestellijnen intussen geopend, op het Autosalon van Brussel stond de i8 Roadster eveneens te blinken!

Maar liefst 166.500 euro dien je (minimaal) te investeren voor zo’n i8 Roadster, de vernieuwde i8 Coupé kost je 18.000 euro minder. Fiscaal blijven deze bijzonder vormgegeven hybrides gelukkig interessant want ze voldoen nog steeds aan de nieuwe regelgeving.

De BMW i8 Roadster geniet van een 34 Ah batterij, 11,6 kWh elektromotor én 231 pk sterke 1.5-liter benzinemotor. Goed voor ene CO2 uitstoot van 46 g/km en theoretisch verbruik van 2,1 liter benzine, daarvoor zal je hem uiteraard wel veel aan de laadpaal moeten hangen.

Speciaal voor de toekomstige i8 Roadster eigenaar (m/v/x) voorzag BMW zelfs exclusieve hoofddeksels!

Autosalon Brussel 2018 live: BMW (Paleis 7)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...