Officieel: Ford Mustang Bullitt (2018)

Officieel: Ford Mustang Bullit (2018)Met een nieuwe Mustang Bullitt eert Ford op gepaste wijze de gelijknamige sportwagen uit ’68!

Vijftig jaar geleden ging ongeveer de halve wereldbevolking richting de bioscoop om de razendsnelle Bullitt aan het werk te zien in een legendarische film met Steve McQeen. Nu komt Ford met een gelijknamige remake in een gelimiteerde oplage waarbij je enkel de keuze krijgt tussen Shadow Black of Dark Highland Green. Chroom afwerking, een witte versnellingspook, 19″ aluminium velgen mét rode Brembo’s en een Bullitt inscriptie op de achterklep maken het geheel af.

Onder de motorkap ligt de bestaande 5.0-liter V8 met 460 pk en 570 Nm, gekoppeld aan de manuele versnellingsbak met het oog op een puristisch gevoel. Dat wordt wat versterkt met een Open Air Induction System, het inlaatspruitstuk van de Shelby GT350 én een sportuitlaat!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...