Autosalon Brussel 2018 live: Renault (Paleis 5)

Autosalon Brussel 2018 live: Renault (Paleis 5)Bekijk hier alle interessante bezienswaardigheden van Renault op het Autosalon van Brussel!

Renault heeft ons historisch gezien steevast kunnen verwennen met potente RS versies en op het Autosalon zien we volgens die filosofie de veelbelovende Mégane RS. Die rekent vanaf heden op een 1.8-liter turbobenzine met 280 pk én vierwielsturing, handig inzake stabiliteit en wendbaarheid. Naast deze sportieve blikvanger is er ook de Symbioz concept waarmee de Fransen ons een blik in de toekomst gunnen. De nieuwe Scénic en Grand Scénic wisselen dan weer – als eerste – hun 1.2-liter TCe in voor een gloednieuwe 1.3-liter TCe met 115 pk, 140 pk of 160 pk.

Lees hier enkele recente Renault rijtesten:

Rijtest Renault Scénic 1.5 dCi
Rijtest Renault Mégane GT
Rijtest Renault Koleos

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...