Autosalon Brussel 2018 live: Maserati (Paleis 7)

Autosalon Brussel 2018 live: Maserati (Paleis 7)Bekijk hier alle interessante bezienswaardigheden van Maserati op het Autosalon van Brussel!

De befaamde Drietand uit Modena neemt op het Autosalon broederlijk plaats naast de rest van het Italiaanse FCA gamma. Niet onlogisch gezien het anno 2018 meer de kaart trekt van zakelijke berlines à la Ghibli en Quattroporte en de praktische Levante SUV. Die eerste twee kregen vorig jaar een beperkte facelift mee terwijl die laatste vanaf nu ook te verkrijgen is in België met een 350 pk sterke V6 benzine. De GranTurismo en GranCabrio gaat intussen al een eeuwigheid mee maar begeesteren nog steeds vanaf de eerste seconde.

Lees hier enkele recente Maserati rijtesten:

Rijtest Maserati Quattroporte
Rijtest Maserati Ghibli
Rijtest Maserati GranTurismo MC Stradale
Rijtest Maserati GranCabrio Sport

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...