Autosalon Brussel 2018 live: Lexus (Paleis 7)

Autosalon Brussel 2018 live: Lexus (Paleis 7)Bekijk hier alle interessante bezienswaardigheden van Lexus op het Autosalon van Brussel!

Terwijl Lexus de laatste jaren stevig inzette op de meer toegankelijke modellen zoals de CT200h hybride hatchback en IS / GS hybride berlines krijgen we anno 2018 zowaar een luxe en sportief gamma. Op vlak van die eerste presenteren de Japanners hier namelijk de LS limousine die intussen aan zijn vijfde generatie zit, kan die eindelijk doorbreken en het de Duitsers wat lastig maken? De strakke LC sportcoupé mag hier zeker niet ontbreken, naast een knotsgekke LC500 versie mét V8 is er ook een LC500h die misschien iets beter aanleunt bij de Europese markt.

Lees hier enkele recente Lexus rijtesten:

Rijtest Lexus LC500h
Rijtest Lexus IS300h
Rijtest Lexus RX450h

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...