Autosalon Brussel 2018 live: Land Rover / Range Rover (Paleis 6)

Autosalon Brussel 2018 live: Land Rover / Range Rover (Paleis 6)Bekijk hier alle interessante bezienswaardigheden van Land Rover en Range Rover op het Autosalon van Brussel!

Nog geen nieuwe Defender te zien op het Autosalon maar wel een breed gamma aan (luxueuze) avonturiers. Met de Discovery SVX Concept kijken we al even vooruit naar een 500 pk + topmodel van de Discovery familie, al zijn er gelukkig ook meer toegankelijke varianten beschikbaar. Met de toevoeging van de hoogtechnologische (en sexy!) Velar telt het Range Rover gamma nu vier leden, de Range Rover Sport en Range Rover beschikken nu tevens over een P400e plug-in hybride uitvoering. De Range Rover Sport SVR is dan weer krachtiger (en luider?) dan voordien!

Lees hier enkele recente Land Rover rijtesten:

Rijtest Land Rover Discovery 3.0 TD6
Rijtest Land Rover Discovery Sport Si4
Rijtest Land Rover Sport 2.0 SD4
Rijtest Range Rover Velar D300

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...