Autosalon Brussel 2018 live: Ford (Paleis 4)

Autosalon Brussel 2018 live: Ford (Paleis 4)Bekijk hier alle interessante bezienswaardigheden van Ford op het Autosalon van Brussel!

Ford voorzag de populaire EcoSport van een kleine opfrisbeurt terwijl de praktische Tourneo Courier en Tourneo Connect eveneens genieten van technische/visuele upgrades. Toch gaat de aandacht hier naar het sportieve gamma met de 655 pk sterke Ford GT als absolute blikvanger. Iets toegankelijker is de verbeterde Ford Mustang terwijl de Fiesta ST zich klaarmaakt om (tegen de zomer) wederom bakken rijplezier te leveren in een compacte verpakking. En dito prijskaartje!

Lees hier enkele recente Ford rijtesten:

Rijtest Ford Fiesta 1.1i
Rijtest Ford Mustang V8 GT
Rijtest Ford Kuga 1.5 EcoBoost
Rijtest Ford ST200
Rijtest Ford Focus RS
Rijtest Ford Mondeo Vignale

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...