Autosalon Brussel 2018 live: Fiat (Paleis 7)

Autosalon Brussel 2018 live: Fiat (Paleis 7)Bekijk hier alle interessante bezienswaardigheden van Fiat op het Autosalon van Brussel!

Gezien het belang van connectiviteit (apps, multimedia, streaming, informatie, …) lanceert Fiat hoogtechnologische Mirror versies van de 500, 500X en vernieuwde 500L die standaard voorzien zijn van het UConnect infotainmentsysteem. Daarnaast ben je bij de Italianen nog steeds aan het juiste adres inzake kleurrijke uitvoeringen en funky personalisatie, wie het allemaal wat rationeler ziet kan terecht bij de driedelige Tipo familie.

Lees hier enkele recente Fiat rijtesten:

Rijtest Fiat Talento Combi
Rijtest Fiat 124 Spider
Rijtest Fiat Tipo SW
Rijtest Fiat 500C Riva TwinAir

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...