Autosalon Brussel 2018 live: Audi (Paleis 12)

Autosalon Brussel 2018 live: Audi (Paleis 12)Bekijk hier alle interessante bezienswaardigheden van Audi op het Autosalon van Brussel!

Met het nakende vertrek van de compacte A1 kijken we uit naar de e-tron SUV die vanaf dit jaar gebouwd wordt bij Audi in Vorst, op het Autosalon ontbreekt deze elektrische SUV dit jaar wel nog. De vernieuwde A8 luxelimousine tekent hier wel present, broederlijk naast de technisch gerelateerde (en sexy) A7 Sportback. Pk-liefhebbers zullen ongetwijfeld wegdromen bij de RS4 Avant en diens praktische verpakking.

Lees hier enkele recente Audi rijtesten:

Rijtest Audi A5 Sportback g-tron
Rijtest Audi RS3 Berline
Rijtest Audi Q2
Rijtest Audi R8 V10 Spyder
Rijtest Audi Q5

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...