Autosalon Brussel 2018 live: BMW (Paleis 7)

Autosalon Brussel 2018 live: BMW (Paleis 7)Bekijk hier alle interessante bezienswaardigheden van BMW op het Autosalon van Brussel!

Zowaar een handvol Europese premières bij BMW en na 15 januari zal hier ook de funky X2 verschijnen na zijn wereldonthulling op het Autosalon van Detroit. Nu kan je reeds de vernieuwde 2-Reeks Active Tourer en 2-Reeks Gran Tourer van dichtbij ontdekken, de dakloze i8 Roadster staat hier ook! In de pk-hoek trekt de nieuwe M5 Berline de aandacht naar zich toe terwijl we met de Z4 Concept alvast vooruitblikken naar een nieuwe speelse Roadster met een blauw/witte propellerbadge voorop.

Lees hier enkele recente BMW rijtesten:

Rijtest BMW 530d Touring
Rijtest BMW M550i Berline
Rijtest BMW i3
Rijtest BMW 420d Gran Coupé
Rijtest BMW 530e Berline

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...