Officieel: SsangYong XLV CNG (2018)

Officieel: SsangYong XLV CNG (2018)SsangYong gaat de groene toer op met een XLV op aardgas (CNG)!

Met een steeds groter wordend netwerk aan CNG tankstations (dankzij de vele inspanningen van DATS24) en de financiële stimulans van de overheid (geen BIV, geen rijtaks) blijft een wagen op aardgas ook in 2018 een interessante keuze. En dan hebben we het nog niet gehad over Moeder Natuur die een dergelijke groene brandstof ook best kan appreciëren.

SsangYong vergroot op haar beurt nu het aanbod aan CNG wagens met een aangepaste versie van de XLV crossover. De 128 pk sterke 1.6-liter viercilindermotor loopt zowel op benzine als CNG zonder dat je al te veel merkt van welke brandstof er gebruikt wordt. Ook de andere kwaliteiten van de XLV blijven gewoon aanwezig wanneer je kiest voor de CNG variant!

Op het Autosalon van Brussel kan je voor het eerst kennis maken met de XLV CNG die vanaf 19.490 euro (all in) de jouwe kan zijn, inclusief vijf jaar garantie!

Lees hier onze rijtest met de Ssangyong XLV 1.6 e-XDi!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...