Autosalon Brussel 2018: Jeep Line-up

Rijtest: Jeep Compass 1.4 Turbo 4x4 (2017)Bij Jeep draait het tijdens het Autosalon van Brussel 2018 voornamelijk rond de nieuwe Compass en Grand Cherokee Trailhawk.

Met een stevige Europese interesse voor SUV’s in alle geuren en kleuren heeft Jeep een passend antwoord klaar, gaande van de compacte Renegade tot de praktische Grand Cherokee. Van de iconische Wrangler staat er een nieuwe generatie klaar maar die krijgt zijn Europees debuut pas in maart op het Autosalon van Genève.

In Paleis 7 kan je tijdens het Autosalon van dichtbij kennis maken met de nieuwe Compass die vorig jaar volledig vernieuwd werd en nu véél beter aanleunt bij de Europese consument. Dat kan dankzij de zuinige doch krachtige motoren en een modern (ruim) interieur, de avonturiers onder ons zullen dan weer enthousiast worden van zijn terreinkwaliteiten wanneer je het asfalt verlaat.

Dat is ook het favoriete speelterrein van de Grand Cherokee Trailhawk, tot op heden de krachtigste versie van grote Jeep. Toch tot wanneer de 707 pk sterke Trackhawk in onze regio zijn opwachting maakt. De Jeep Grand Cherokee Trailhawk geniet van een intelligent 4×4 systeem, 18″ Goodyear Adventure banden en extra bescherming rondom. Binnenin vinden we knappe zetels, rode stiknaden en fijne materialen als leder en alcantara. De Trailhawk is beschikbaar met de 3.0-liter CRD met 190 pk of 250 pk en de 3.6-liter V6 benzine met 286 pk.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...