Autosalon Brussel 2018: Audi Line-up

Officieel: Audi A7 Sportback (2017)Audi trekt op het Autosalon van Brussel zowel de kaart van premium luxe (A7 en A8) als sportiviteit (RS4 Avant en R8 RWS)!

Met maar liefst 31 voertuigen op 2.500 vierkante meter presenteert de premiumconstructeur uit Ingolstadt ongeveer het volledige gamma. Volgend jaar verwachten we de elektrische Q6 e-tron die zowaar in Brussel gebouwd zal worden, als zoethoudertje brengt Audi dit jaar de Q8 Sport Concept mee naar Paleis 12.

De sexy A7 Sportback en zakelijke A8 limousine kan je intussen wel gewoon kopen, beiden profileren zich als het beste wat Audi weet te bieden op vlak van afwerking, luxe, comfort, technologie en rijhulpsystemen. Niet schrikken van de vreemde motorbenamingen, na verloop van tijd zou het allemaal logisch(er) en duidelijk(er) moeten worden.

Met ondermeer de RS3 Berline, S5 Cabrio, RS5 Coupé, TT RS Coupé, S4 Berline, R8 V10 Spyder, SQ5 en SQ7 vinden we hier een breed sportief aanbod terug met de praktische RS4 Avant en achterwielaangedreven R8 RWS als blikvangers van dienst.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...