Dit is de gloednieuwe BMW X7 SUV!

Dit is de gloednieuwe BMW X7 iPerformance SUV!De eerste exemplaren van de luxueuze BMW X7 iPerformance – een SUV op basis van de 7-Reeks – zijn reeds geproduceerd.

Maar vooraleerst: er is geen haast om nu snel naar de dichtstbijzijnde BMW concessiehouder te scheuren. De wagen moet officieel nog voorgesteld worden en dat zou ook niet in de eerste komende maanden gebeuren, BMW gaf eerder “voor het einde van 2018” aan als timing. De eerste X7’s zullen daardoor pas in 2019 bij de dealers staan.

De productie van de BMW X7 werd toegewezen aan de Amerikaanse fabriek in Spartanburg (Zuid-Carolina) waar ook de X5’s en X6’s gebouwd worden. Het lijnenspel van de Concept X7 blijft goed behouden, zelfs de unieke grille (met rechte hoeken) blijft – op het eerste zicht – gewoon aanwezig.

Met de X7 mikt BMW voluit op de topversies van de Mercedes GLS, Range Rover, Audi Q7 en zelfs de Bentley Bentayga’s van deze wereld. Daarvoor moet alles 100% in orde zijn en lijkt een preproductie van meer dan een jaar niet onlogisch. Qua luxe en technologie zal de X7 op zijn beurt niet moeten onderdoen voor gelijk welke BMW.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...