Poll: Autocar ‘Car of the Year’ 2017

Poll: Autocar 'Car of the Year' 2017Onze Engelse collega’s van Autocar zochten (en vonden?) dé beste auto van 2017!

Auto’s zijn steevast al heel afhankelijk van smaak, budget en noodzakelijk doel, laat staan dat je er de beste moet uithalen. Geen gemakkelijke opgave maar dat hield Autocar niet tegen om het toch eens te proberen in een zo objectief mogelijk gegeven.

Genodigden van dienst waren de Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, Aston Martin DB11 V8, BMW M4 CS, Caterham Seven 420R Donington Edition, Honda Civic Type R, McLaren 720S, Mercedes-AMG E63 S Break, Mercedes-AMG GT-R en Porsche 911 GT3. Zowel qua vermogen, prijskaartje als vermogen schommelen deze tussen relatief doenbaar tot bijzonder prijzig/vermogend of razend snel.

De uiteindelijke winnaar mag niet als een verrassing komen al zitten er hier niet echt verliezers tussen… Welke geniet jouw voorkeur?

Autocar 'Car of the Year' 2017

View Results

Laden ... Laden ...

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...