Autosalon Brussel 2018: Alfa Romeo Line-up

Officieel: Alfa Romeo Stelvio SUV (2017)Op het Autosalon van Brussel beleeft de Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio zijn Belgisch debuut!

Alfa Romeo presenteert het volledige gamma op het aankomende Autosalon in Paleis 7. Naast diverse blitse uitvoeringen van de MiTo, Giulietta en de 4C’s zal het voornamelijk om de Giulia berline en Stelvio SUV draaien. Die eerste kennen we intussen al behoorlijk goed en heeft een breed aanbod dankzij een 136 pk sterke instapper, een automaat, de Veloce modellen én de 510 pk sterke Giulia Quadrifoglio die op de Nürburgring een zéér snelle (record)tijd neerzette!

De Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio deelt dezelfde 2.9-liter V6 en geniet dus eveneens van puike prestaties, een heerlijke soundtrack en een scherp weggedrag zonder te raken aan de praktische eigenschappen van een SUV. En met een Belgische vanafprijs van 91.100 euro is de Stelvio Quadrifoglio zelfs een koopje te noemen, zeker in vergelijking met de peperdure Duitse concurrenten.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...