Video: BMW’s Christmas Safety Card (2017)

Video: BMW Belux M Christmas Safety Card (2017)Met een intelligente kerstkaart wenst BMW haar meest sportieve klanten een veilig jaar vol opwindend rijplezier toe! Ho! Ho! Hooo!

De Belgische leden van de BMW M League kregen een gelimiteerde kerstkaart in de bus waarmee ze ook in 2018 op verantwoordelijke wijze het uiterste uit hun performante bolides – zoals de M2, M3, M4, M6, M7 M760Li en X6 M – kunnen halen. De kaart is namelijk voorzien van een slimme sensor die het rijgedrag kan analyseren én op gepaste momenten tot rust kan aanmaken. Zoals wanneer je misschien net wat te enthousiast accelereert, remt of door de bochten gaat. Diagonaal bijvoorbeeld!

Zoals de BMW M League leden ongetwijfeld weten haal je het meest uit de M modellen op een gesloten omloop .. of een bevroren meer in het Hoge Noorden waar de finale tests van de Christmas Safety Card plaatsvonden. Dit gebeurde in het gewaardeerde gezelschap van een 460 pk / 600 Nm sterke M4 CS Coupé.

M-erry Christmas vanwege BMW Belux!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...