Autosalon Brussel 2018: Toyota Line-up

Autosalon Brussel 2018: Toyota Line-upBehalve een opgefriste Land Cruiser legt Toyota de focus op het veelzijdige hybridegamma op het Autosalon 2018!

De Land Cruiser mag dan wat minder hip zijn dan zijn Duitse evenknie, deze Toyota mag gerust aanzien worden als een van de allerbeste 4×4. Inclusief onverwoestbaar imago zoals Top Gear bewees! De nieuwste generatie krijgt naast enkele optische wijzigingen een frisser interieur, moderne technologie en de 2.8-liter D-4D turbodiesel (177 pk / 420 Nm) mee.

Behalve het Japanse werkpaard krijg je in Paleis 7 heel wat hybride modellen van Toyota te zien, vandaag de dag nog steeds de pionier inzake de milieuvriendelijke aandrijflijn. Net geen 50% van de verkoop van de compacte Yaris, Auris, Prius, C-HR en RAV omvat deze groene technologie, tegen 2020 (of vroeger) willen ze dat graag tot 65% optrekken.

Met de TS050, Yaris WRC en Hilux Artic voorziet Toyota ook wat sportieve bling bling, volgend jaar hopen we daar de productieklare Supra bij te zien.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...