Autosalon Brussel 2018: Maserati Line-up

Autosalon Brussel 2018: Maserati Line-upMaserati showt het volledige gamma op het aankomende Autosalon van Brussel 2018, inclusief de vernieuwde GranTurismo / GranCabrio én 350 pk sterke Levante.

Waar de fabuleuze Drietand tot voor kort enkel grote berlines en blitse sportwagens bouwde hebben ze zich intussen ook een rationeler gamma aangemeten. Zo is er de compacte Ghibli en de Levante SUV, beiden moeten – samen met een 3.0-liter V6 diesel – ervoor zorgen dat Maserati stevige verkoopcijfers haalt waardoor er financiële draagkracht is om de beeldschone Alfieri in productie te brengen.

In Paleis 7 presenteren de Italianen uit Modena dan ook het volledige gamma. Twee exemplaren van de Ghibli, twee Levante’s (Diesel en de nieuwe benzineversie met 350 pk), een Quattroporte en de gefacelifte GranTurismo / GranCabrio. Beiden gaan al een tijdje mee maar hoeven zich niet te schamen over hun prestaties, looks en soundtrack, op vlak van technologie werd er met de facelift wel een serieuze inhaalbeweging gemaakt.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...