Autosalon Brussel 2018: Bentley Line-up

Officieel: Bentley Continental GT (2017)Bentley stelt in primeur de gloednieuwe Continental GT voor op het Autosalon, broederlijk naast de Bentayga, Flying Spur en Mulsanne.

De Britse luxe/sportwagenbouwer kent met de toevoeging van de Bentayga SUV een stevige groei qua productie/verkoop en dat resulteert nu ook in een grote stand op het Autosalon van Brussel in Paleis 12. Daar krijgt de nieuwe Continental GT een prominente plaats met zijn frisse vormgeving, knap interieur (inclusief draaiende wijzerplaat) en 635 pk sterke 6.0-liter W12! In ruil voor (minimaal) 204.835 euro kan je hier een handtekening achterlaten op een bestelbon.

Terwijl we in blijde verwachting zijn van een nieuwe Continental GT Convertible staat de uitgaande generatie nog op het Autosalon, hier in een dakloze V8 S vorm met 530 pk. Dezelfde motorisatie zit ook in de Flying Spur die met zijn vijfdeurs configuratie net iets praktischer voor de dag komt. Helemaal bovenaan de Bentley hiërarchie staat nog steeds de imposante Mulsanne die op de Heizel uiteraard niet mocht ontbreken naast de familiale Bentayga.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...