Autosalon Brussel 2018: Lamborghini Line-up

Officieel: Lamborghini Huracan LP640-4 Performante [640 pk / 600 Nm]Briesende stieren in de vorm van een dakloze Aventador en messcherpe Huracan op de stand van Lamborghini tijdens het Autosalon van Brussel 2018!

Met jaarlijks enkele tientallen verkopen is zo’n Italiaanse raspaard slechts voor een zeer select clubje weggelegd in België, toch presenteert Lamborghini Brussels maar al te graag de topmodellen tijdens het aankomende Autosalon. De gloednieuwe Urus SUV beleeft zijn wereldpremière in Genève (maart 2018) dus doen we het op de Heizel in Paleis 12 met de Aventador S Roadster en Huracan Performante.

Die eerste is een échte volbloed die smeekt – naast een eindeloze tankkaart – om zomerse weersomstandigheden en voldoende ruimte om het volledige potentieel van de 740 pk sterke 6.5-liter V12 aan te spreken, dankzij de slimme vierwielaandrijving en achterwielsturing geniet je bij deze Aventador S Roadster van een straffe wegligging. Dat kunnen we ook zeggen van de Huracan Performante die zichzelf (bijna) overstijgt wanneer je hem uitlaat op een gesloten omloop. Behalve 30 extra pk’s voor de 5.2-liter V10 is deze Lamborghini gezegend met actieve aerodynamica, reusachtige spoiler en een straffe(re) afstelling van de stuurinrichting, ophanging en automaat.

Goedkoop zijn deze Italianen wel niet, zo laat je minimaal €237.160 (LP640-4) en/of €379.940 (LP740-4) achter in Drogenbos die vervolgens hun weg vinden naar Sant’Agata Bolognese, al meer dan een halve eeuw de geboorteplek van elke Lamborghini!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...