Autosalon Brussel 2018: Lexus Line-up

Autosalon Brussel 2018: Lexus Line-upLexus focust zich tijdens het Autosalon van Brussel 2018 op hun luxueuze hybridemodellen.

In Paleis 7 kunnen de ongetwijfeld vele bezoekers kennis maken met drie nieuwigheden uit de Lexus’ stal die voor het eerst te zien zijn in België. Het meest betaalbare model van het merk, de CT200h, werd recentelijk opgefrist en zou beter dan ooit moeten zijn. Dit heeft de CT200h te danken aan een frisse vormgeving, groter infotainmentscherm (10,3″) en de introductie van het Lexus Safety System+ dat ondermeer adaptieve snelheidsregelaar en grootlichten, een rijstrookwaarschuwing en verkeersbordendetectie omvat.

De vernieuwde Lexus NX tekent ook present op de Heizel, niet onlogisch als je weet dat deze compacte SUV maar liefst 30% van de Europese verkoop voor zijn rekening neemt. De NX werd verfijnt op het vlak van koetswerk, interieur, veiligheid en uitrusting terwijl de unieke combinatie van luxe, eigentijds design, een intelligente layout en een aangenaam rijgedrag behouden bleef.

De grooste nieuwigheid – en dat mag je gerust letterlijk nemen – is de nieuwe LS limousine die pronkt met 5,24 meter aan Japanse luxe. Jammer dat de Duitse premiummerken bijna geen ruimte laten aan de concurrentie in dit segment, de LS500h zou menig CEO/bedrijfsleider kunnen overtuigen met zijn hybride-aandrijflijn, comfortgehalte, afwerkingsgraad en diverse gadgets.

De stoere RX450h SUV mag natuurlijk niet ontbreken net zoals de blitse LC500h sportcoupé!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...