Officieel: McLaren Muriwai White

Officieel: McLaren Muriwai WhiteGroot nieuws vanuit Woking, het McLaren Special Operations team heeft een nieuwe koetswerkkleur gemaakt!

Met ongeveer 35 verschillende kleurtinten – de ene al wat frivoler dan de andere – biedt McLaren alvast heel wat mogelijkheden inzake de configuratie van je gloednieuwe 570S Spider. Voor speciale verzoeken staat het MSO – McLaren Special Operations – team paraat, dat zijn ook de toegewijde McLaren werknemers die nu de nieuwe tint Muriwai White creëerden.

Dat Muriwai White omschrijft zich al een wittint met een lichtblauwe schijn, een eerbetoon aan het gelijknamige dorpje in Nieuw Zeeland waar Bruce McLaren op 15-jarige leeftijd zijn eerste race won. Muriwai bleef hem zo hard bij dat hij zijn (riante) woning in Walton-on-Thames (nabij Londen) eveneens omdoopte tot Muriwai.

Samen met Amanda McLaren (dochter van) creëerde het MSO team nu deze kleurrijke toevoeging voor de 570 pk sterke 570S Spider, intussen is het beschikbaar voor het volledige Sports Series gamma. En wie het eens lief vraagt moet zijn 720S ook wel kunnen krijgen in Muriwai White.

Hoeveel je moet bijleggen voor de nieuwe kleur weten we niet, zo’n McLaren 570S Spider kost je wel minimaal €212.425. Het huis van de Familie McLaren kan je kopen voor 2,4 miljoen euro.

Officieel: McLaren Muriwai White

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...