Officieel: Seat Fast Lane Service, supersnelle leveringstermijn

Officieel: Seat Fast Lane Service, supersnelle leveringstermijnNa een succesvol pilootproject in Oostenrijk introduceert Seat de Fast Lane service nu ook in Duitsland en Spanje.

Het aankoopproces van een auto zal de komende jaren stevig veranderen dan we gewoon zijn, vandaar dat Seat het succesvolle Fast Lane project nu uitbreidt van Oostenrijk naar Duitsland en thuisland Spanje. Indien het ginds ook aanslaat moet een Europese uitrol snel mogelijk worden met ondersteuning van het lokale dealernet en logistieke partners.

Met de Seat Fast Lane service kan de leveringstermijn ingekort worden tot slechts twee à drie weken (normaliter 90 dagen) gezien dit proces de aankoopervaring van gebruikers aanzienlijk vergemakkelijkt. Ze kunnen hun voertuig eenvoudig configureren en binnen de 14 à 21 dagen in ontvangst nemen in een concessie naar keuze en zonder rekening te houden met regionale administratieve verplichtingen!

Nu wordt de Fast Lane service in Duitsland en Spanje gelanceerd. Het zal op de Duitse markt worden aangeboden voor de nieuwe Leon en Ibiza, in Spanje exclusief voor de Leon. Met deze service anticipeert het merk op nieuwe gebruikerseisen en consumentengewoonten door hun inkoopervaring te personaliseren en deze steeds eenvoudiger, sneller en toegankelijker te maken.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...