Officieel: Lexus RX 450h L zevenzitter (2017)

Officieel: Lexus RX 450h L zevenzitter (2018)De verlengde Lexus RX L verenigt luxe met logistieke vrijheid dankzij zijn zeven zitplaatsen!

De Lexus RX is in België exclusief te verkrijgen als RX450h met een 3.5-liter V6 hybridemotor (313 pk), vanaf volgende zomer wordt de keuze iets groter met de introductie van de RX450h L die terugvalt op zeven zitplaatsen. Dankzij een elektrisch neerklapbare zetelrij stijgt het praktisch vernuft van deze praktische Japanner, dankzij 11 cm extra in de lengte zouden er effectief zeven inzittenden kunnen plaatsnemen.

Designmatig blijft de RX L trouw aan het lijnenspel van de reguliere RX terwijl de elegante zwarte C-stijlen van de RX L een zwevend dakeffect creëren aldus de overenthousiaste marketingsdienst. Alle bestaande personalisatiemogelijkheden, rijhulpsystemen, connectiviteitsmiddelen en gadgets komen tevens over van de nieuwe Lexus RX.

Een Belgische prijs van de Lexus RX450h L is er op dit moment nog niet, traditiegetrouw zal deze iets hoger uitvallen dan de €63.490 die nu (minimaal) moet betalen voor een RX450h.

Lees hier onze rijtest met de Lexus RX450h F-Sport!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...